در روز جهانی پاستا کجای تهران پاستا بخوریم؟
25 اکتبر روز جهانی پاستا است. پاستا یک غذای ایتالیایی محبوب در دنیا محسوب میشود که به راحتی و تنوع گوناگون طبخ شده و طعمهای ماندگاری را در ذهن افراد ثبت مینماید. پاستا از آرد گندم به همراه آب و یا تخممرغ تهیه میشود.
این غذا با ترکیبات مختلف طبخ میگردد و چند شکل متفاوت دارد. انواع پاستا شامل پاستاهای رشتهای، آشیانهای، مخصوص سوپ، مخصوص لازانیا، اندازههای کوچک و فرمی هستند. در ایران نیز پاستا طرفداران زیاد دارد و حتی دارای دستور طبخ مخصوص ایرانیان است. بد نیست به بهانه روز جهانی پاستا به معرفی دو رستوران ایتالیایی با پاستاهای مشهور میپردازیم.
پاستا فکتوری
این رستوران ایتالیایی در منطقه میرداماد نقشه تهران قرار دارد و یک محل مناسب برای تجربه انواع غذاهای ایتالیایی از جمله پاستا است. پاستا فکتوری در بلوار میرداماد، میدان مادر، خیابان وزیریپور، پلاک 10 قرار دارد.
لازم به ذکر است چنانچه مایل به حضور در این رستوران بدون گرفتار شدن در ترافیک هستید میتوانید از ایستگاههای میرداماد و یا شریعتی مترو تهران نیز استفاده نمایید و پس از حدود 15 دقیه پیادهروی به مقصد برسید. در پاستا فکتوری انواع پاستا، پیتزا، سالاد و ساندویچ طبخ میشود و فضای این رستوران مدرن و راحت است.
رستوران جنارو
جنارو یک رستوران ایتالیایی زنجیرهای در تهران است که در محلههای پاسداران، مرزداران، زعفرانیه و مرکز خرید کوروش شعبه دارد. این رستوران عرضهکننده غذاهای باکیفیت در محیطهای زیبا است و البته با داشتن چند شعبه در تهران دسترسی به این رستوران بسیار آسان است.
غذاهای جنارو انواع پاستا، پیتزا و سیبزمینی مخصوص را شامل میشود. به علاوه اغلب مشتریان از کارکنان این رستوران رضایت دارند.
لازم به ذکر است چنانچه مایل به استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی برای رسیدن به این رستوران هستید، شعبه زعفرانیه در نزدیکی خیابان ولیعصر و اتوبوسهای بیآرتی قرار دارد. شعبه پاسداران جنارو نیز در فاصله 10 دقیقهای ایستگاه شهید زینالدین نقشه مترو تهران واقع است.
چشیدن طعم یک پاستای خوشطعم در پاییز یک گزینه فوقالعاده بهنظر میرسد، برای همین میتوانید در همین هفته، یک زمان برای رفتن به رستوران ایتالیایی خالی نگه دارید.